Kjemisk peeling er ett samlingsnavn for ulike behandlinger der terapeuten legger aktive emner på huden, ofte syrer av forskjellige slag, for å forbedre og foryngre huden. I denne behandlingen bruker vi produkter fra ENEOMEY som er verdensledende innen medisinsk hudpleie og kjemisk peeling. Produktene forbedrer hudens tekstur samt gir den spenst og lyster. Behandlingen er dyprengjørende for acne, øker lyster og glans, tar bort pigmentflekker og reduserer fine linjer.

Det anbefales å bruke hjemmeprodukter som inneholder glykolsyre  i minst 15 dager før starten av din første behandling. Dette kommer å forberede huden for peelingen og stimulere cellefornyelsen.

Peelbehandlingene bør også kombineres med hjemmeprodukter underveis for optimal effekt. Dels opprettholder man resultatet av peelen og dels har man en kontinuerlig foryngende, rengjørende og forebyggende effekt på huden. Det er også viktig at du kompletterer din hudpleie med solbeskyttelse. Vi på Bionic Skin bistår med valg av hjemmeprodukter som passer til din hud.

Kur på fire salongbehandlinger anbefales for beste resultat. Ved kjøp av kur får du 10% på hjemmeprodukter fra ENEOMEY.

Kontraindikasjoner: Følgende tilstander skal ikke behandles med ENEOMEY peel.

  • Gravide eller ammende
  • Hvis du bruker Isotretinoin 
  • Unngå soleksponering 

ENEOMEY Sensitive 50min Leirebasert – Chelerad glykolsyre 10%
Kombinerer mildere konsentrasjon av AHA med kraftige antioksidanter for øket hudhelse. Passer for deg som aldri har fått behandling med glykolsyre tidligere. Den gjør huden glattere med mer lyster og spenst.

Pris: 995,- per behandling
Kur á 4 behandlinger: 3490,-
(ord. pris 3980,-)

ENEOMEY Glycolic peel 50min Leirebasert – pH 2,2 -Chelerad glykolsyre 25%                                                                                     En lett aha-syrepeel for allmenn oppfriskning av huden. Den virker dyprengjørende, foryngende, motvirker akne, tar bort små rynker og minsker porer. Glycolic peel stimulerer cellefornyelse og øker nedbrytningen av døde celler. Forfiner hudens struktur og gir huden lyster. Behandlingene bør være spredt ut på 15 dagers intervaller.

Pris: 1195,- per behandling 
Kur á 4 behandlinger: 3990,- (ord. pris 4780,-)

ENEOMEY Alfa & Beta Complex 50min Glycolic acid 40% - Salicylic acid
Dyprengjørende antiinflammatorisk peel, som består av 40% konsentrasjon av kombinert AHA & BHA som resulterer i økt hudhelse, samt normalisering av talgproduksjon. Alfa & Beta Complex tar også raskt bort fine linjer og rynker. Huden gjennomgår en synlig forynging. Behandlingene bør være spredt ut på 15 dagers intervaller.

Pris: 1395,- per behandling 
Kur á 4 behandlinger: 4490,-  (ord. pris 5580,-)

ENEOMEY Lightening peel 50min Glykolsyre 50%Kojicsyre 5% – Phyticsyre 5% – pH 1,7
En middelssterk, pigmentblekende aha-syrepeel med pigmentstabiliserende effekt.  Motvirker pigmentflekker og ujevn pigmentering og har foryngende og utglattende effekt. Brukes allerede ved begynnende alderstegn i huden som rynker, utvidede porer og ujevn overflate.  Behandlingene kan gjøres med 15 dager mellomrom. Effekten kan drøye flere måneder, spesielt på vanskelige flekker som ofte har blitt behandlet på flere forskjellige måter tidligere.

Pris: 1395,- per behandling 
Kur á 4 behandlinger: 4 ganger 4490,- (ord. pris 5580,- )

ENEOMEY Yellow Peel 50min Azelaicsyre - RetinoKojicsyre PhyticsyreSalicylsyre 
Middelsterk Yellow peel kombinerer flere effektive depigmenterende emner i en peel. Den innovative kombinasjonen av aktive depigmenterende ingredienser tilbyr en effektiv behandling av pigmenteringer som f.eks melasma, solar lentigo og aktinisk keratos og resulterer i en jevn hudtone gjennom en veldig fin flassing. Direkte etter behandlingen får huden en gulaktig farge, noe som vaskes av hjemme etter 4-6 timer.  Behandlingen bør spres ut på 18 dagers intervaller.

Pris: 1395,- per behandling
Kur á 4 behandlinger: 4490,- (ord. pris 5580,- )